Reviews bij DeHangmat.beDeHangmat.be hecht veel waarde aan recensies. Hiermee verbeteren wij onze producten en dienstverlening.

De uitgangspunten van DeHangmat.be

 • Alle reviews zijn van echte klanten.
 • Alle reviews, positief en negatief, zijn zichtbaar.

Wij verzamelen reviews via Trustpilot en onze eigen website.


Trustpilot

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door Trustpilot. De reviews die op onze site staan worden door Trustpilot verzameld en gecontroleerd op echtheid.

Trustpilot is één van de grootste reviewplatforms ter wereld. Maandelijks plaatsen meer dan drie miljoen consumenten een review op Trustpilot om bij te dragen aan online vertrouwen en het maken van betere aankoopbeslissingen.

Trustpilot heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Het platform van Trustpilot is goed beschermd tegen misbruik en fraude. Fraudedetectie-software speurt automatisch verdachte reviews op en verwijdert reviews die nep zijn.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar het reviewbeleid van Trustpilot.


Reacties bij reviews op TrustPilot

Wij gaan serieus om met reviews. Een eventuele reactie zal alleen door onze medewerkers worden geplaatst.


Eigen website

Op onze website vind je op elke productpagina een knop met ‘Schrijf een review’. Op deze manier is het ook mogelijk om een review achter te laten.


Hoe ziet het reviewformulier eruit?

Als je een review wilt achterlaten op DeHangmat.be dan krijg je een aantal velden en vragen om in te vullen in het reviewformulier op de product pagina. De punten met een * zijn verplichte velden om in te vullen en jouw review te plaatsen. De overige punten zijn optioneel. Wij vragen in het review formulier om het volgende in te vullen: nick naam, review titel, review beschrijving, score van 1 tot 5 sterren.


Hoelang duurt het voordat een review is geplaatst op DeHangmat.be?

Als je een review hebt geplaatst, positief of negatief, dan wordt deze eerst gecontroleerd door ons op echtheid. Hierdoor is jouw review niet direct zichtbaar op de website van DeHangmat.be. Het kan maximaal 14 dagen duren voordat jouw review definitief is goedgekeurd en is geplaatst op naam webshop.


Wanneer wordt een review afgekeurd?

Een review wordt afgekeurd als deze in strijd is met onze richtlijnen voor het plaatsen van reviews. Hieronder valt onder meer dat een review:

 • Een ongepaste of privacygevoelige foto bevat;
 • Racistische, xenofobe, grove, beledigende, smadelijke en lasterlijke taal, discriminerende, haat zaaiende en andere niet genoemde strafbare uitingen;
 • Taalgebruik dat de intellectuele eigendomsrechten van derden kan schaden (zoals het vermelden van een merk, auteursrechtelijk beschermde teksten);
 • Het vermelden van persoonsgegevens, waaronder namen andere mensen, bekende personen inbegrepen, e‐mailadressen, telefoonnummers, postadressen;
 • In een andere taal is geschreven dan in de taal van de website;
 • Niet gaat over het product;
 • Foutieve productinformatie bevat die niet (langer) relevant is voor het product;
 • Tekst met een publicitair en/of commercieel karakter;
 • Enkel of grotendeels gaat over de service, levering of prijs van het product;
 • Verwijst naar een concurrent;
 • Het vermelden van prijsvergelijkingen met gelijksoortige producten op andere websites;
 • Een URL bevat.

Ook negatieve recensies blijven staan

We zullen geen negatieve reviews verwijderen zonder dit te vermelden. Uitzondering hierop zijn valse reviews. Die zijn per definitie onrechtmatig.


Geen betaalde of gesponsorde reviews

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven. We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven.


Reacties bij reviews

Wij gaan serieus om met reviews. Een eventuele reactie zal alleen door onze medewerkers worden geplaatst.