Over DeHangmat

Al sinds 2003 is DeHangmat.nl specialist op het gebied van hangmatten, hangmatstandaarden, hangstoelen, babyhangmatten en accessoires. U kunt onze producten gemakkelijk, veilig en snel bestellen via onze online hangmat winkel.


Hangmatten in hoogwaardige kwaliteit

Snelle levering en goede klantenservice zijn enkele steekwoorden van onze hangmat winkel. Ook zijn alle hangmatten die we verkopen van hoogwaardige kwaliteit en kunt u uw gewenste hangmat snel en gemakkelijk online kopen. Klik hier om te beginnen met winkelen.


Veilig betalen

Om het u nog gemakkelijker te maken uw bestelling snel en veilig af te ronden, kunt u bij ons veilig betalen. Wanneer u de bestelling dan afrond en naar de betaalpagina gaat, kunt u kiezen uit de vele betaalmogelijkheden o.a.: iDEAL, PayPal, Klarna Factuur, Bancontact, Creditcards, Bank overschrijving, enz.


Team van DeHangmat.be

Ons team bestaat uit een leuke groep van enthousiaste medewerkers. Samen proberen we uw aankoopbeleving zo persoonlijk en aangenaam mogelijk te maken.

Hangmatten is onze passie. Hangmatten zijn een leuk en zonnig product en het is dus plezierig om hiermee te mogen werken. Na vele jaren weten wij er veel vanaf, we werken namelijk al sinds 2003 met hangmatten. De hangmatten die wij verkopen zijn van top kwaliteit. Belangrijk om u tevreden te laten zijn met uw bestelling.

Indien u vragen heeft bel ons dan. Wij zijn er voor om u te helpen en u persoonlijk te woord te staan.
We zijn op bereikbaar op 09 298 01 72.


Showroom in Dedemsvaart

Eén van onze laatste ontwikkelingen is onze eigen showroom in Dedemsvaart (OV). U bent op werkdagen tussen 08:30 en 16:30 van harte welkom om een hangmat of hangstoel te proberen. Ook in het weekend en buiten onze kantoortijden is het mogelijk om langs te komen. Maak dan wel even een afspraak via de klantenservice.

DeHangmat.be