23,00
In voorraad
SKU
TR-06040207
Actief met hangmatten sinds 2003. Sindsdien meer dan 175.000 tevreden klanten! Bij vragen kan je ons altijd bellen of e-mailen.
Besteld voor 16.00 uur, vandaag verzonden
Specificaties
Model Ophangset Hangstoel
Merk Tropilex ®
Liefdadigheid 1% For The Planet
Kleur Metaal
Verpakking 20 x 15 x 5 cm
Belastbaarheid 160 kg
Materiaal Metaal
Gewicht 0.85 kg
Totale lengte 6 cm
Totale breedte 7 cm
Totale hoogte 75 cm
Download instructies

Productomschrijving

360 graden draaien in je hangstoel

Als je een hangstoel wilt ophangen aan het plafond moet je écht de de deze 360 graden ophangset aanschaffen!

Je kunt zo perfect lekker ronddraaien en heen en weer wiegen in je hangstoel. De koorden van je hangstoel slijten door het meedraaiende mechanisme ook niet.

De keilbouten worden meegeleverd en zijn geschikt voor beton en steen. De bijgeleverde stevige schroeven zijn juiste geschikt voor houten balken.

Combinatie Deals

Vergeet niet te kijken bij de combinatie deals op deze pagina. Je krijgt namelijk een aantrekkelijke korting wanneer je een hangmat / hangstoel tegelijk met een standaard of ander toebehoren besteld.

Op deze staan de betreffende producten duidelijk aangegeven. Je weet dan ook zeker of de standaard of het toehoren bij je hangmat / hangstoel past!


1% For The Planet

Met dit product steun je direct een goed doel. Als lid van 1% For The Planet doneert het merk Tropilex minimaal 1% van haar totale jaarlijkse omzet aan goede doelen.

Vragen, of lekker lui vanuit je stoel bestellen?

Nieke Kop
Nieke Kop

Bel De Hangmat Hotline

Video

Past perfect

Reviews

Reviews

Schrijf uw eigen review
Je beoordeelt:Ophangset Hangstoel 360 Comfort
Waardering
Klanten reviews
  1. Alleen geschikt voor plafond
    80%
    Ik was op zoek naar een haakje om mijn hangstoel op 1 punt aan het plafond te bevestigen. Doorzocht op de site en uiteindelijk gekozen voor het 360 comfort; nergens staat bij oplevering voor welk type plafond dit geschikt is en hoe dit dient te worden bevestigd; het bleek dat de 360 ​​alleen geschikt is voor een betonnen plafond, terwijl die van mij houten balken zijn met gipsplaat erop. Dus ik moet blijven zoeken! Jammer, want de 360 ​​is prima! Reactie van de hangmat: Het 360 comfort is nu vernieuwd. Naast de spreidbouten voor beton worden er nu ook houtschroeven meegeleverd.

    Gereviewd door S. Van Der Heijden

    Gepost op

Elke klant wordt door ons of door TrustPilot uitgenodigd om een review te schrijven. DeHangmat.be is actief in heel Europa. De productreviews kunnen daarom automatisch vertaald zijn.

Je kunt ook ons TrustPilot profiel bezoeken met meer dan 1.870 geverifieerde reviews!