99,00
In voorraad
SKU
TR-0215101
Actief met hangmatten sinds 2003. Sindsdien meer dan 175.000 tevreden klanten! Bij vragen kan je ons altijd bellen of e-mailen.
Besteld voor 16.00 uur, vandaag verzonden
Specificaties
Model Hangstoel 1 Persoons
Merk Tropilex ®
Liefdadigheid 1% For The Planet
Kleur Wit / Ecru
Gratis opbergtas Nee
Bijpassend kussentje Beschikbaar (niet inbegrepen)
Verpakking 115 x 10 x 10 cm
Belastbaarheid 200 kg
Materiaal Polyester
Gewicht 3 kg
Spreidstok Ja
Lengte spreidstok 115 cm
Lengte doek 135 cm
Breedte doek 115 cm
Totale hoogte 180 cm
Minimale ophanghoogte 190 cm

Productomschrijving

Verkoelende ‘Rope’ hangstoel

Met de ‘Rope’ hangstoel is het heerlijk chillen en geniet je van elk briesje dat langs komt waaien. Dankzij deze touw geknoopte hangstoel blijf je altijd koel, ook tijdens hele warme dagen!

De spreidstokken zijn gemaakt van luxe Shorea hout (100% FSC). De ‘Rope’ hangstoel past perfect in de Tropilex hangstoelstandaarden.


Comfortabel en sterk

Een geknoopte hangstoel biedt dankzij zijn vele openingen verkoelende ventilatie en is dan ook een heerlijke zomerhangstoel! De ‘Rope’ hangstoel is overigens niet geknoopt, maar enkel gevlochten. Daardoor voelt het weefsel erg prettig aan, ook op de blote huid.

De Rope hangstoelen van Tropilex zijn van dikke koorden gevlochten, in plaats van honderden dunne koorden. Dit maakt de hangstoelen extra sterk en duurzaam.

En omdat de ‘Rope’ met 2 touwen is gevlochten in plaats van met 1 touw, is die ook nog eens tot 40% sterker dan vergelijkbare hangstoelen!


Zacht polyester van gerecyclede plastic flessen

Extra bijzonder is dat de ‘Rope’ hangstoel is gemaakt van polyester uit gerecyclede plastic flessen. Helemaal omdat de productie plaatsvindt in India, precies waar het afvalprobleem erg groot is.

Uiteraard gaat dit materiaalgebruik niet ten koste van de kwaliteit of het comfort. Sterker nog, door een unieke weeftechniek voelt het weefsel juist heerlijk zacht aan. Zelfs zachter dan katoen!


Eerlijk en duurzaam geproduceerd in India

Tropilex produceert zo duurzaam en eerlijk mogelijk in Colombia en India. Zo werkt Tropilex in India samen met een fabriek die zich sterk maakt voor de emancipatie van vrouwen. Dit heeft geleid tot o.a. de adoptie van twee dorpjes, waarbij 60 plattelandsvrouwen van werkgelegenheid werden voorzien!

Tropilex betaalt een eerlijke prijs voor haar producten en draagt zorg voor goede arbeidsomstandigheden. Zo kan Tropilex met de verkoop van elke hangmat of hangstoel een steentje bijdragen aan de welvaart van ontwikkelingsregio’s zoals in India!

Combinatie Deals

Vergeet niet te kijken bij de combinatie deals op deze pagina. Je krijgt namelijk een aantrekkelijke korting wanneer je een hangmat / hangstoel tegelijk met een standaard of ander toebehoren besteld.

Op deze staan de betreffende producten duidelijk aangegeven. Je weet dan ook zeker of de standaard of het toehoren bij je hangmat / hangstoel past!


1% For The Planet

Met dit product steun je direct een goed doel. Als lid van 1% For The Planet doneert het merk Tropilex minimaal 1% van haar totale jaarlijkse omzet aan goede doelen.

Vragen, of lekker lui vanuit je stoel bestellen?

Nieke Kop
Nieke Kop

Bel De Hangmat Hotline

Video

Past perfect

Reviews

Reviews

Schrijf uw eigen review
Je beoordeelt:Hangstoel 1 Persoons Rope Natura
Waardering

Elke klant wordt door ons of door TrustPilot uitgenodigd om een review te schrijven. DeHangmat.be is actief in heel Europa. De productreviews kunnen daarom automatisch vertaald zijn.

Je kunt ook ons TrustPilot profiel bezoeken met meer dan 1.870 geverifieerde reviews!