89,00
In voorraad
SKU
TR-0218108
Actief met hangmatten sinds 2003. Sindsdien meer dan 175.000 tevreden klanten! Bij vragen kan je ons altijd bellen of e-mailen.
Besteld voor 16.00 uur, vandaag verzonden
Specificaties
Model Hangstoel 1 Persoons
Merk Tropilex ®
Liefdadigheid 1% For The Planet
Kleur Geel
Gratis opbergtas Ja
Bijpassend kussentje Beschikbaar (niet inbegrepen)
Bijpassend plaid Beschikbaar (niet inbegrepen)
Verpakking 110 x 10 x 10 cm
Belastbaarheid 120 kg
Materiaal Polycotton
Gewicht 2.3 kg
Weefdichtheid 300 g/m²
Spreidstok Ja
Lengte spreidstok 110 cm
Lengte doek 160 cm
Breedte doek 115 cm
Totale hoogte 160 cm
Minimale ophanghoogte 190 cm
Download instructies

Productomschrijving

De echte Braziliaanse hangstoel!

Zoek je een hangstoel van hoge kwaliteit? Kies dan voor de prachtige Braziliaanse hangstoelen van Tropilex.

Voor elke hangstoel zijn er een bijpassende hangstoelstandaarden.


Dik doek met zacht karakter

De hangstoel heeft een extra dik doek; tot 20% dikker dan dat van andere merken. Dit dikkere doek biedt meer comfort en maakt de hangstoel sterker en duurzamer.

Het materiaal is een combinatie van 70% katoen en 30% polyester. Door het polyester kan het katoen niet te veel uitrekken. Bovendien is de hangstoel hierdoor bestendiger tegen regen. Wel raden we altijd aan een hangstoel buiten gebruik droog op te bergen.


Braziliaanse hangstoel

Alle Braziliaanse hangstoelen van Tropilex hebben extra ophangkoorden. Hierdoor spreiden ze makkelijker open dan andere hangstoelen. Ook wordt het lichaamsgewicht beter verdeeld. Dit alles zorgt voor nog meer comfort.


Vakmanschap

Deze hangstoel is een staaltje van Braziliaans vakmanschap.

Eerst wordt het doek machinaal geweven, voor een minimale foutmarge en de best mogelijke kwaliteit. Vervolgens wordt de hangstoel met de hand afgewerkt. Nadat het grote doek op de juiste maat is geknipt, worden beide uiteinden los gerafeld. Deze 30 cm lange draden, of ‘cadejo’ genoemd in Colombia, worden in koorden gevlochten. Aan deze ‘cadejo’ worden de ophangkoorden met de hand vastgeknoopt.

De ‘cadejo’ geeft de Colombiaanse hangstoel zijn fraaie, handgemaakte look. Ook zorgt het voor extra stevigheid en het laat de hangstoel makkelijker openvouwen.


Bijpassende opbergtas

Elke hangstoel van Tropilex wordt geleverd met een bijpassende tas. Je kan deze tas gebruiken om de hangstoel weer in op te bergen.


Met liefde gemaakt in Brazilië

De Colombiaanse hangstoelen van Tropilex worden ook echt in Brazilië geproduceerd. De eeuwenlange hangstoelen traditie van land zie je dan ook terug in de unieke hangmatten en hangstoelen!

Tropilex staat voor Fair Trade: productie onder goede arbeidsomstandigheden en tegen een eerlijke prijs. Zo draagt Tropilex een steentje bij aan de groeiende welvaart van ontwikkelingsregio’s.

Combinatie Deals

Vergeet niet te kijken bij de combinatie deals op deze pagina. Je krijgt namelijk een aantrekkelijke korting wanneer je een hangmat / hangstoel tegelijk met een standaard of ander toebehoren besteld.

Op deze staan de betreffende producten duidelijk aangegeven. Je weet dan ook zeker of de standaard of het toehoren bij je hangmat / hangstoel past!


1% For The Planet

Met dit product steun je direct een goed doel. Als lid van 1% For The Planet doneert het merk Tropilex minimaal 1% van haar totale jaarlijkse omzet aan goede doelen.

Vragen, of lekker lui vanuit je stoel bestellen?

Nieke Kop
Nieke Kop

Bel De Hangmat Hotline

Video

Past perfect

Reviews

Reviews

Schrijf uw eigen review
Je beoordeelt:Hangstoel 1 Persoons Organic Yellow
Waardering

Elke klant wordt door ons of door TrustPilot uitgenodigd om een review te schrijven. DeHangmat.be is actief in heel Europa. De productreviews kunnen daarom automatisch vertaald zijn.

Je kunt ook ons TrustPilot profiel bezoeken met meer dan 1.870 geverifieerde reviews!