99,00
In voorraad
SKU
TR-0215202
Actief met hangmatten sinds 2003. Sindsdien meer dan 175.000 tevreden klanten! Bij vragen kan je ons altijd bellen of e-mailen.
Besteld voor 16.00 uur, vandaag verzonden
Specificaties
Model Hangstoel 1 Persoons
Merk Tropilex ®
Liefdadigheid 1% For The Planet
Kleur Oranje
Gratis opbergtas Ja
Bijpassend kussentje Beschikbaar (niet inbegrepen)
Bijpassend plaid Beschikbaar (niet inbegrepen)
Verpakking 115 x 10 x 10 cm
Belastbaarheid 200 kg
Materiaal Katoen
Gewicht 3.7 kg
Spreidstok Ja
Lengte spreidstok 115 cm
Lengte doek 135 cm
Breedte doek 115 cm
Totale hoogte 160 cm
Minimale ophanghoogte 190 cm

Productomschrijving

Vang elk briesje met een Mexicaanse hangstoel

Liggend in een Mexicaanse hangstoel geniet je van een zachte bries die over je rug waait. Met deze touw gevlochten hangstoel brengt elk zuchtje wind heerlijke verkoeling. Perfect voor de hete zomerdagen!


Comfortabel liggen

De Mexicaanse hangstoelen bestaan uit honderden koorden. Deze zorgen voor een uitstekende gewichtsverdeling, waardoor je lekker kunt liggen. Ook is de Mexicaanse hangstoel van Tropilex niet geknoopt, maar enkel gevlochten. Dit zorgt voor extra comfort.

Overigens hoef je niet bang te zijn dat het touw in de huid snijdt. Omdat de hangstoel uit zoveel touwen is samengesteld, zal dat niet gebeuren!


Eerlijk en duurzaam geproduceerd in India

Tropilex produceert zo duurzaam en eerlijk mogelijk in Colombia en India. Zo werkt Tropilex in India samen met een fabriek die zich sterk maakt voor de emancipatie van vrouwen. Dit heeft geleid tot o.a. de adoptie van twee dorpjes, waarbij 60 plattelandsvrouwen van werkgelegenheid werden voorzien!

Tropilex betaalt een eerlijke prijs voor haar producten en draagt zorg voor goede arbeidsomstandigheden. Zo kan Tropilex met de verkoop van elke hangmat of hangstoel een steentje bijdragen aan de welvaart van ontwikkelingsregio’s zoals in India!

Vragen, of lekker lui vanuit je stoel bestellen?

Nieke Kop
Nieke Kop

Bel De Hangmat Hotline

Video

Past perfect

Reviews

Reviews

Schrijf uw eigen review
Je beoordeelt:Hangstoel 1 Persoons Mexico Fuego
Waardering

Elke klant wordt door ons of door TrustPilot uitgenodigd om een review te schrijven. DeHangmat.be is actief in heel Europa. De productreviews kunnen daarom automatisch vertaald zijn.

Je kunt ook ons TrustPilot profiel bezoeken met meer dan 1.799 geverifieerde reviews!