59,95 €
Niet in voorraad
SKU
AZ-5039300
Inclusief gratis verzending
geen
De Draagzak 'Mei Tai' Earth is echt ideaal om je kleintje continu veilig bij je te dragen. Dit is ook zeer rustgevend voor je kleintje veilig tegen je aan!
Wordt verzonden binnen 5 werkdagen

Draagzak 'Mei Tai' earth

Belangrijkste eigenschappen
Merk Amazonas
Model Accessoire
Gewicht 0 kg
Materiaal Katoen
Draagkracht 15 kg

Productomschrijving

In Aziatische landen is de Mei Tai een traditioneel hulpmiddel voor het dragen van de baby. Momenteel wordt de baby draagzak ook steeds populairder in Europa. De Mei Tai is een geschikt alternatief voor onze klassieke draagdoeken en is geschikt voor elke baby. In de Mei Tai zit het kind met de beentjes gespreid en gehurkt, wat goed is voor de ontwikkeling van de wervelkolom en heupen van het kind.

De schouderbanden zijn gestoffeerd en zorgen ervoor dat de Mei Tai makkelijk om te binden is. Het is eigenlijk een combinatie van een draagdoek en een draagzak, maar dan zonder riemen en gespen. Hij heeft dezelfde voordelen als een draagdoek en is net zo makkelijk om te doen als een draagzak! Wanneer je de schouderbanden en heupbanden omgebonden hebt, kun je de Mei Tai aanpassen naar eigen voorkeur.

De baby draagzak is gemaakt van 100% katoen. De draagbanden en hoofdsteun zijn gestoffeerd ter bescherming en voor comfort.

Afmetingen: 33 x 45 cm Lengte heupgordel: 105 cm

Geschikt voor kinderen van 0 tot 3 jaar.

Vragen, of lekker lui vanuit je stoel bestellen?

Nieke Kop

Bel De Hangmat Hotline

Reviews

Reviews

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Draagzak 'Mei Tai' earth
Jouw waardering