Alle orders worden direct verwerkt. De bezorgdiensten hebben het druk, je pakket kan wat vertraging hebben.

Veilig kopen bij DeHangmat

Vertrouwen

Is DeHangmat.nl wel te vertrouwen? Er zijn enkele dingen waar u op kunt letten om dit te bepalen. Allereerst hebben wij onze adresgegevens op de website staan, met daarbij onze contactgegevens (bijvoorbeeld het telefoonnummer). U kunt deze gegevens controleren en uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Daarnaast hebben wij bij onze contactgegevens ook een KvK-nummer geplaatst, zodat u ook die kunt controleren.

 

Bestellen

Bij het plaatsen van een bestelling, vult u uw gegevens in. Wat gebeurd er met uw gegevens? Wij dragen er zorg bij dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld en gebruiken deze alleen om de bestelling zo goed mogelijk te kunnen verwerken en voor controle op verzendingen en risicobeheer. Uw gegevens zullen niet worden doorverkocht en zullen alleen aan derden ter beschikking worden gesteld die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

 

Veilig betalen 

Om bij ons veilig te kunnen betalen, maken wij gebruik van Docdata Payments. Docdata Payments handelt voor ons het betalingsverkeer af. Dit doen zij met behulp van een veilige betaalomgeving voor zowel u als onszelf. Om de veiligheid van het afronden van online betalingen te waarborgen, voldoet Docdata Payments aan verschillende veiligheidsregels en technologieën, gesteld door de financiële instellingen en de Nederlandsche Bank.

Met behulp van de veilige betaalomgeving van Docdata Payments, bieden wij u verschillende veilige betaalmethoden aan waaronder iDEAL, PayPal, creditcard, overboeking en eenmalige machtiging.

 

Verzending

Bijna al onze bestellingen zullen door GLS worden bezorgd. Uiteraard houden we u op de hoogte van het bestelproces en de voortgang daarvan. U krijgt dan ook bericht via e-mail wanneer de bestelling is verzonden. Wilt u ook een tracking nummer zodat u de bestelling kunt volgen? Neem dan eventjes contact met ons op via telefoon of e-mail. Bent u niet thuis bij de aflevering van de bestelling? Geen probleem. GLS zal bij u een briefje achterlaten en daarmee heeft u de mogelijkheid een nieuwe afspraak te maken voor de aflevering.