Alle orders worden direct verwerkt. De bezorgdiensten hebben het druk, je pakket kan wat vertraging hebben.

Het is tijd voor de indoor hangmat

Denk je aan een hangmat, dan zie je hem al snel tussen twee palmbomen hangen, met een spierwit strand en azuurblauwe zee op de achtergrond. Een mooi, maar niet echt Hollands plaatje. Gelukkig kun je ‘s zomers met je eigen hangmat prima een klein paradijsje in je Nederlandse achtertuin creëren. En wordt het kouder, dan neem je de hangmat gewoon mee naar binnen!

Hangmat binnen

De indoor hangmat

Het bekende plaatje van de hangmat tussen de twee palmbomen is mooi, maar vertelt natuurlijk lang niet het hele verhaal. Een hangmat is op veel meer manieren te gebruiken. Vooral in een gematigd klimaat als Nederland kun je juist binnen veel plezier aan je hangmat beleven. Terwijl de wind om het huis giert en de regen tegen de ramen slaat, waan jij je al schommelend en dommelend in paradijselijke oorden.

Hangmat binnen ophangen

Om optimaal van je indoor hangmat te genieten, kies je eerst de juiste plek in huis. Wil je erin televisie kunnen kijken of zoek je juist een rustig plekje, bij het raam bijvoorbeeld? Als je de hangmat makkelijk wilt kunnen verplaatsen, kies je voor een hangmatstandaard. Handig om bijvoorbeeld altijd in het zonnetje te kunnen liggen. Tussen twee wanden maak je eenvoudig een vaste plek voor een hangmat. Daar zijn speciale haken voor te verkrijgen die zelfs voor houten wanden veilig en betrouwbaar zijn. De Easy + Haak bijvoorbeeld neemt bijna geen plaats in en valt niet op. Wanneer de hangmat in de weg hangt, kun je hem eenvoudig met beide lussen aan dezelfde bevestigingshaak hangen.

Mooie blikvanger

Niet alleen is een indoor hangmat heerlijk relaxt om in te liggen, lezen of televisie te kijken, ook is het een echte blikvanger. Met een hangmat in de woonkamer zul je ongetwijfeld veel reacties krijgen. Het leuke is dat hangmatten in allerlei kleuren, materialen en dessins te krijgen zijn. Je kunt dus een hangmat kiezen helemaal in stijl met je interieur. Houd je van een luxe uitstraling? Wellicht is de tweepersoons hangmat Verinha met haar zachte pastelkleuren en mooie handgeknoopte franjes helemaal jouw stijl. Heb je een strak interieur? Een hangmat met spreidstok in Noord-Amerikaanse stijl, zoals de Alabama, staat hier heel goed in. Verder is er natuurlijk volop keuze in gestreepte traditionele hangmatten in alle mogelijke kleurcombinaties. Een moderne variant hierop is de Barbados in zwart, mocca en cappuccino, voorzien van een stijlvol streepje. Past in vrijwel elk interieur!

Voor de hele familie

Heb je een gezin, dan is de familiehangmat echt een aanwinst. Gezellig met zijn allen in een supergrote hangmat, wie wil dat nou niet? Ook in familiehangmatten is er veel keuze in kleur en dessin. Met franjes, zonder franjes, in felle kleuren of juist neutrale tinten: voor ieder interieur is er een mooie familiehangmat te vinden.


Laat het kwik maar dalen; met een indoor hangmat is het nog fijner om binnen te zijn!