Het Kraaiennest

Hangmatten zijn er in alle soorten, maten, vormen en kleuren. Het vrolijke Kraaiennest, speciaal gemaakt voor kinderen, is zo'n bijzondere hangmat. De felle kleuren, het gevoel van bescherming en het hebben van een eigen plekje, maakt dit product onverminderd populair onder onze jongste gasten.

 Kraaiennest

Zacht en groot

In het Kraaiennest bevindt zich altijd een groot, zacht kussen. Kinderen vinden het heerlijk om weg te dromen in hun eigen wereldje. Hang het nest in de kamer van je kindje of in een hoek van de woonkamer. In deze tijden waarin zelfs kinderen het al druk hebben, is het ontzettend belangrijk om het kleine grut hun eigen moment van rust te gunnen. Kids vinden het heerlijk om weg te dromen, zacht te schommelen of te lezen in het Kraaiennest. En het zachte bewegen? Dat is ook nog eens goed voor het evenwichtsgevoel. En is het te stil? Grote kans dat je kindje in slaap is gevallen.

Bevestigen

Een kraaiennest hang je eenvoudig en stevig aan het plafond of in een standaard. Het zijn beiden prima keuzes. Waar je voor opteert hangt vooral af van je persoonlijke situatie, de ruimte in huis en/of de hoogte van de plafonds.