Alle orders worden direct verwerkt. De bezorgdiensten hebben het druk, je pakket kan wat vertraging hebben.

Geef het zomerfeest van het jaar

We zitten al in de maand augustus, maar de zomer heeft zich nog maar matig laten zien. Tijd om zelf het heft in handen te nemen. Creëer je eigen summervibes, nodig je vrienden uit en geef het zomerfeest van het jaar!

Ticket to the Tropics

Elk goed feest heeft een eigen thema, en voor het ultieme zomerfeest is dat natuurlijk Tropical Beach! Met een dresscode - zoals een Hawaiishirt met short of (rieten) rokje met tropische top of bikini, aangevuld met bloemenkrans, slippers, rieten hoed en zonnebril - zorg je alvast voor de nodige voorpret. Voor de aankleding van de locatie kun je je uitleven met bloemenslingers, rieten matten, (opblaasbare) palmbomen en lichtsnoeren met gekleurde lampionnen. Met vuurkorven en warmtelampen zorg je ervoor dat ook de temperaturen tropisch blijven. Met een beetje zand, schelpen en hier en daar een strandbal maak je een strandje. Maak het geheel af met een aantal hangmatten. Een hangmat geeft niet alleen een tropische sfeer, maar is ook de ideale loungeplek op elk feest. Een familiehangmat biedt plaats aan meerdere gasten en is helemaal gezellig - en een mooie manier om nieuwe liefdes te laten ontluiken! Kies voor de ‘Hawaii’ hangmatten met spreidstok om een zit- en ligmogelijkheid te bieden die helemaal in het thema past. Deze hangmatten hebben een echte Hawaiiaanse print en zijn gemaakt van de weerbestendige stof HamacTex. Dus mocht er per ongeluk wat op je hangmat gemorst worden, dan is de stof zo schoon en droog te maken!

Hangmat Hawaii met spreidstok

Eten en drinken

Met exotische hapjes en drankjes verhoog je meteen de feeststemming. Leg blikjes bier en frisdrank in emmers met ijs en zet grote kannen sangria neer. Sangria is hét zomerdrankje bij uitstek en door fruit als ananas, mango of meloen erin te gebruiken, geef je er een tropisch tintje aan. Een non-alcoholische variant kun je maken met bijvoorbeeld granaatappelsap. Haal ook flessen Passoa, Blue Curacao en Safari in huis en zet ze klaar met pakken jus ‘d orange. Of mix kokosmelk, ananassap, rum en room tot een heerlijke Pina Colada. Uiteraard geserveerd met parasolletje, of liever nog uit een halve kokosnoot! Met al die alcoholische versnaperingen is een goed gevulde maag noodzakelijk, dus zorg voor genoeg partyfood. De tropische fruitsalade, met bijvoorbeeld mango, meloen, druiven en ananas, mag niet ontbreken. Spiesjes zijn ook ideaal partyfood, bijvoorbeeld met stukjes mango en pittige kip. De laatste knorrige magen kun je vullen met pizza’s Hawaii, Bountyrepen en stokbrood met salade.

Tropical beach party zomerfeest

Partytime!

Om het feest op gang te brengen, maak je een playlist met tropische feestmuziek: van de Gipsy Kings tot de Vengaboys. Gaat het feest echt los, haal dan de limbodancing paal tevoorschijn en daag je gasten uit tot een wedstrijdje limbo dansen! Een geheid succes is een eigen photobooth. Hang een hangmat voor een achtergrond van een onbewoond eiland en leg grappige accessoires neer waarmee de gasten zich kunnen uitdossen - zoals sombrero’s, kokosnoot-bikini’s, grote zonnebrillen en een snor op een rietje. Met een selfiestick waar elke telefoon op pasten kunnen je gasten de meest  hilarische foto’s maken (en de mooiste herinneringen vastleggen)  van jouw legendarische zomerfeest!

Tropical beach party zomerfeest