Alle orders worden direct verwerkt. De bezorgdiensten hebben het druk, je pakket kan wat vertraging hebben.

DeHangmat.nl vernieuwde website online

Allereerst welkom op onze blog! 

Misschien is het u al opgevallen, maar DeHangmat.nl heeft een vernieuwde website. We zouden het leuk vinden als u verteld wat u vindt van onze nieuwe webwinkel. Zijn er bijvoorbeeld dingen die u goed vindt, of misschien wat minder zijn? Laat het ons weten!

Veranderingen

Uiteraard is de opvallendste wijziging de layout. De indeling, menustructuur en de presentatie hiervan hebben een grote verandering gehad, waardoor de webwinkel momenteel meer spreekt.

De webwinkel is ook achter de schermen verbouwd. Hierdoor wordt voor u, als bezoeker, de webwinkel een stuk gebruiksvriendelijker als voorheen en is voor ons het beheren gemakkelijker.

Ook maken we tegenwoordig gebruik van een nog gemakkelijker bestelproces. Alles wat nodig is voor het bestellen van een product uit onze collectie, wordt voortaan op één pagina weergeven. U hoeft niet meer vijf keer door te klikken voor de bestelling is geplaatst. Er is nog maar één klik nodig om de bestelling te plaatsen.

Kortom; de website is flink aangepakt. Om de lancering van onze nieuwe webwinkel te vieren, geven we iedereen 10% korting. Kom dus snel eventjes rondkijken op onze vernieuwde DeHangmat.nl. Tijdens de bestelprocedure kunt u deze kortingscode invullen voor 10% korting: dhviertfeest

Let op: deze is geldig t/m 31 januari 2013 en bij een minimaal aankoopbedrag van € 35,-.

Wij zouden het leuk vinden als u uw mening geeft over de nieuwe webwinkel. Heeft u tips en/of opmerkingen? Laat het ons weten!