Dan kies je voor een hangmatstandaard!

Een hangmat is het toppunt van relaxen. Alleen jammer dat je niet altijd twee geschikte bomen in de tuin hebt om de hangmat tussen te hangen. Een hangmatstandaard is een speciaal ontwikkeld frame die deze en andere heikele hangmat kwesties voor je oplost!

Als je 100 % veilig wilt liggen...

Hoewel een boom meestal sterk genoeg is en je met speciale boren, pluggen, kettingen en haken een veilige hangplek in huis bij elkaar kunt klussen, biedt een hangmatstandaard altijd de meest veilige ophangmethode. De bevestiging kan niet uit de muur schieten of omlaag zakken langs de boomstam. Daarnaast is bij het ophangen van een hangmat belangrijk om de juiste afstand tussen twee ophangpunten te hanteren. Anders lig je te hoog (wat het in- en uitstappen moeilijk maakt) of te laag (en beland je met je achterste op de grond). Uiteraard zijn er handige hulpmiddelen om de afstand te vergroten, zoals karabijnhaken, kettingen of touw, maar met een hangmatstandaard lig je altijd goed. Kies de juiste standaard aan de hand van de lengte van de hangmat (inclusief touwen) en volg vervolgens de bijgesloten gebruiksaanwijzing. Zo kun je altijd met een gerust hart gaan liggen!

Een hangmatstandaard ligt altijd veilig

 

Als je geen gaten in de muur wil...

Met een hangmat in huis kun je rekenen op heel wat bewonderende blikken van gasten en urenlange ontspanning voor jezelf. Behalve als je voor het ophangen van de hangmat bijkans de muur hebt moeten slopen. Een haak die het gewicht van een hangmat mét gebruiker moet kunnen dragen, is geen kleine jongen. Je moet daarom bereid zijn om een flink gat in de muur te boren. En wanneer je die muur net mooi hebt laten stuken, behangen of verven, doet dat best een beetje pijn. Investeer daarom in een hangmatstandaard: geen bijkomende schade aan je mooie muur!

Als je een balkon hebt...

Om van een hangmat te kunnen genieten, hoef je echt niet per se over een tuin met de juiste bomen te beschikken. Met een hangmatstandaard kun je ook heel goed op het balkon (of in huis) van dit zacht wiegende relaxbed genieten! Boren is niet nodig; zet de standaard in elkaar en hang de hangmat erin. De standaard kun je op elke gewenste plek neerzetten en past zelfs op een klein oppervlak.

Een hangmatstandaard voor op het balkon

 

Als je verplaatsbaar wilt zijn...

Als je hangmat eenmaal hangt, dan hangt ie. En dat geldt helemaal voor een hangmat die aan een haak in de muur hangt. Wil je de hangmat nog kunnen verplaatsen om bijvoorbeeld lekker in de zon of juist in de schaduw te kunnen liggen, hang hem dan in een hangmatstandaard. Een metalen standaard is wat dat betreft nog beter dan een houten standaard: deze is een stuk lichter en dus makkelijker te verplaatsen. Bovendien is een metalen standaard makkelijker in en uit elkaar te zetten dan een houten standaard met schroeven.

Als je van design houdt...

Een hangmat in een modern interieur: kan dat? Jazeker. Er zijn zoveel soorten, maten en kleuren, dat er zelfs voor het strakste interieur een bijpassende hangmat te koop is. Wil je een vleugje design aan je hangmat toevoegen, dan is een hangmatstandaard de perfecte toevoeging. Een metalen hangmatstandaard is rank en strak - ook verkrijgbaar in naturelkleur -  en een houten hangmatstandaard is robuuster met gebogen lijnen. Pick your favorite!

 ..dan kies je voor een hangmatstandaard!