20% Korting op Viking en Larissa

Bestel nu de hangmat set Viking Larissa en betaal met behulp van kortingscode 'koffietijd' slechts € 399,-!

Vul tijdens de bestelprocedure de kortingscode 'koffietijd' in om de kortingscode te gebruiken.

In de prachtige tuin van Koffietijd staan de hangmatten van DeHangmat.nl opgesteld. De gasten van Quinty Trustfull, Pernilla La Lau en Loretta Schrijver maken regelmatig gebruik van de comfortabele hangmatten.

De hangmatten zijn niet alleen comfortabel om in te liggen, maar hebben ook een belangrijke decoratieve waarde. De tuin is veel meer aangekleed door zo’n elegante hangmatstandaard erin te plaatsen. Het geeft een leuke en zomerse sfeer. 

Hieronder ziet u een aantal linkjes waarop de hangmatten in het populaire RTL tv programma te zien zijn.

Echte meisjes Britt en Tessa in een hangmat van DeHangmat.nl 

In dit filmpje ziet u de echte meisjes Britt en Tessa die de tuin bijna afbreken. Vóór het interview met Pernilla La Lau en Loretta Schrijver liggen ze in de hangmatten achter in de tuin van villa Koffietijd. Ze zijn te gast bij Koffietijd om te spreken over hun reis naar Nepal waarin ze op zoek gingen naar Zen en vooral naar zichzelf.

Loretta Schrijver en Patrick Martens over de hangmat van DeHangmat.nl

Loretta Schrijver heeft in het programma Koffietijd een interview met Marloes  Coenen, mixed martial arts kampioen (MMA). Vroeger heette dit freefight. Tijdens het interview heeft ze een slachtoffer nodig, zodat Marloes een demonstratie martial arts kan geven. Loretta  vraagt aan Patrick Martens: “kom jij eens uit die hangmat”. Waarop Patrick antwoordt :”die ligt wel lekker hoor”. Gelukkig is Marloes Coenen wel voorzichtig met Patrick.

Hangmatten van DeHangmat.nl in de tuin van Koffietijd 

De hangmatten van DeHangmat.nl sieren de tuin van de villa van Koffietijd. De gasten van Quinty Trustfull, Pernilla La Lau en Loretta Schrijver maken regelmatig gebruik van de comfortable hangmatten.

U ontvangt tot 31 Juli, 2013 maar liefst 20% korting op dezelfde hangmat met hangmatstandaard die wij aan Koffietijd leveren. 

Het is hangmatstandaard Viking met hangmat Larissa. Deze hangmat is verkrijgbaar in de kleuren rood of elegant wit met zwarte strepen. Geef bij uw bestelling de kortingscode “koffietijd” in. U ontvangt dan automatisch 20% op uw complete bestelling.